lauantai 1. elokuuta 2015

01.08.2015



Tänä aamuna nousin jotenkin ihmeellisen kiukkuisen oloisena.Kamalasti ei ole kyllä juoksuttanutkaan ettei siitä voi johtua. Välillä sitä vaan miettii kaikkea mennyttä ja se pistää harmittaa ihan liikaa. Tuntuu vaikka kuinka yrittäisi miettiä jotain muuta, mut ei pysty. Kaikki ikävät jutut juolahtaa mieleen. Sitten olenkin koko päivän ihan kamalan kiukkuinen ja masentunut. Päätin iltalenkin aikana että, nyt saa riittää tämä saakelin masentelu, emmä siitä koskaan yli pääse jos aina mietin kaikkea aivan liikaa. Kaikkia mun omia virheitä, niitä sekoiluja humalassa. Pitäisi vaan miettiä, että se on mennyttä ja tulevaisuutta voin muuttaa. 

Kaksi viikkoa mennyt vedosta eikä  mieli ole tehnyt hävitä. Eihän se kaksi viikkoa ole vielä mitään, sit kyllä olen jo iloinen kun, kolme kuukautta takanapäin. Koko ajan tuntuu päivä päivältä vaan että, haluan tosissani muuttua ja olla ilman alkoholia. Mikään ei enään saa minua juomaan. Vaikka välillä tuntuisikin kuinka pahalta ja kuinka vaikealta, en silti sorru häviämään. Mielummin käytän aikani hugoon ja sen kanssa lenkkeilyyn. 

Kuntoilu jutut on nyt jäännyt jotenkin vähemmälle, lenkillä kylläkin olen käynnyt hugon kanssa. Sitä nyt et vaan oikein unohtaa, koska koiran tarpeet menevät edelle. Tuo kuntoilu juttu kylläkin on harmittanut pikkasen. Täytyisi nyt vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä niitä säännöllisesti. On vaan ollut koko viikon semmonen ihme väsymys. Tää viikko on menny kotitöitä tehden ja koiraa ulkoiluttaessa. 

Jos sitä huomeen ottaisi vaikka itteään niskasta kiinni ja päättäis alkaa kuntoilee. Aamu lenkin jälkeen alkaisi heti tekee niitä. Eikä käyttäis yhtää aikaa masenteluun. Sitä kyllä mä tänään ihmettelin tuossa päivällä että, ihme juttu vaikka olenkin tänään ollut hieman ärtyisä ja masentunut olo, niin ei silti tehnyt mieli ottaa. Joskus tuli tehtyä juuri se virhe että, otti aina alkoholia suruun ja sitten aamulla olikin vielä kurjempi olo ja tuli kaiken maailman muita ongelmia lisää, omien sekoilujen ansiosta. Viikot sitte meni morkatessa niitä mokia. Noh, jos sitä ois nyt vähän fiksumpi ja pysyis ilman aukasematta sitä korkkia, niin säästyn niin paljon kaikelta. 

Mutta joo, tänään en enempää jaksa kirjoittaa. Alan tässä valmistua iltapuuhiin ja nukkumaan.





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti